Hövej környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

BEREK HORGÁSZPARK horgásztó és vendégházak

útitervbe

Hövej, Napsugár u 25 - Térkép

  • BEREK HORGÁSZPARK horgásztó és vendégházak, Hövej

  • BEREK HORGÁSZPARK horgásztó és vendégházak, Hövej (2.kép)

  • BEREK HORGÁSZPARK horgásztó és vendégházak, Hövej (3.kép)

  • BEREK HORGÁSZPARK horgásztó és vendégházak, Hövej (4.kép)

  • BEREK HORGÁSZPARK horgásztó és vendégházak, Hövej (5.kép)

  • BEREK HORGÁSZPARK horgásztó és vendégházak, Hövej (6.kép)

  • BEREK HORGÁSZPARK horgásztó és vendégházak, Hövej (7.kép)

  • BEREK HORGÁSZPARK horgásztó és vendégházak, Hövej (8.kép)

  • BEREK HORGÁSZPARK horgásztó és vendégházak, Hövej (9.kép)

BEREK-HORGÁSZPARK várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A vízpart közelsége, az erdők csendje lelassítja az idelátogatókat. Séta alkalmával belehallgatunk az erdő csendjébe, megcsodáljuk a lenyugvó napot, vagy esti sétánk során elnézegetjük a csillagok ezreit a fejünk felett.

Faházaink és kemping parcelláink közvetlenül egy 3, 5 ha-os horgásztó partján találhatók, a természet közeli faházak szobái kényelmes berendezései igazi nyugodt környezettel várnak. A közeli Fertő-Hanság Nemzeti Park a természet ritka szép szigete Magyarország nyugati kapujában. A Fertő-Hanság és a Rábaköz területének mindig meghatározó volt a víz!

2004-től - a korábban hímzéséről világhírű - Hövej határában, mintegy 35 ha-os területen kezdődött a Tópark kialakítása, mely 2013-tól bővül a horgásztó partján épült szabadidő parkkal.
A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási programot kínál a környéken a kempingezés szerelmeseinek is: Fertődi Kastély illetve a Hanság Élővilága Kiállítása látogatása, gyógy és strandfürdési lehetőség Kapuváron, kenu és kalandtúrák a Hanságban, gyalog túrák és kerékpártúrák a Rábaköz és a Hanság és a Fertőtó kiépített kerékpárútjain.
Berek közvetlen környékének program ajánlatai a horgászat , vadászat és a természet szerelmeseinek vagy egyszerűen csak a pihenni vágyók részére.

A szabadidőparkban 4 db 2 ágyas és 3 db 4 ágyas öszkomfortos, erkélyes faházakban kínálunk pihenési lehetőséget, továbbá kempingezők részére 15 parkosított, villamos energiával ellátott parcellát közvetlen a horgásztó partján.

Továbbá lakó kocsi is bérelhető.
Szeretettel várunk BEREK-HORGÁSZPARK-banl!

Berek horgászpark közvetlenül a 3, 5 ha-os horgásztó partján fekszik és kiváló horgászati lehetőséget kínál vendégeink részére. A horgásztó intenzív halállomá

Bővebben

Házirend

Elfogadott fizetési eszközök OTP Széchenyi pihenőkártya, K&H Széchenyi pihenőkártya,
Lemondás
Lemondási határidő 14 nap.
 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben